Kérdése van? Hívjon minket! +36-1/789-0111

Blog

A "Hogyan válasszunk speciális pákahegyet" sorozatunk 3., befejező része

A "Hogyan válasszunk speciális pákahegyet" sorozatunk 2. része. 

Az összetettebb forrasztási műveletekhez elsősorban speciális eszközöket használnak a szakemberek. Olvassa el sorozatunk első részét a speciális pákahegy kiválasztásról!

Forrasztópákánk tisztítása fontos feladat, melyet több módon is elvégezhetünk. Olvassa el cikkünket és tudja meg, hogy melyek a legelterjedtebb tisztítási lehetőségek!

A megfelelő forrasztópáka kiválasztása nem a legegyszerűbb feladat, éppen ezért írtunk egy cikket Önnek. Elolvasása után reméljük már egyszerűbb lesz kiválasztani a legmegfelelőbb terméket kínálatunkból!

 

A forrasztástechnológiának rengeteg összetevője van, melyekről nem sok helyen lehet leírást olvasni. Azért íródik ez a blog, hogy minél több emberrel meg tudjuk ismertetni a különböző anyagokat, berendezéseket és technikákat. Mai cikkünkben a folyasztószerekről, illetve a forraszanyagokról lesz szó.

Olvass el a lényegi különbségeket a lágy-, illetve a keményforrasztás között! Nem fogja megbánni!

Olvass el, hogy miért is kell minőségi felszerelés, ha forrasztási munkát szeretnénk végezni, illetve miért fontos a forrasztás közben keletkező gázok elszívása!

Olvassa el rövid kis bejegyzésünket, hogy mikor is kezdték el használni először a forrasztás folyamatát és miket készítettek ezzel a technológiával.